"... szeretni kell az életet, s nem kell törődni a világ ítéletével. Minden más hiúság." (Márai S.)
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg! (Giovanni Boccaccio)

2011. szeptember 2.

Koccintás 2011.

MELYIK A LEGKEDVELTEBB BORVIDÉKI TELEPÜLÉS?

http://koccintas.blog.hu/

"Egy vidám versengésre szeretnénk felhívni a figyelmet, amelynek célja, hogy megtaláljuk Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit! Az a település válhat 'az ország legkedveltebb borvidéki településé'-vé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. A koccintás időpontja 2011. szeptember 4-én vasárnap 16 órakor lesz. A versenyre bármelyik borvidéki település jelentkezhet. Nincs részvételi díj, a jelentkezéshez mindössze egy egyszerű jelentkezés lapot kell kitöltve elküldeni!
Eredményhirdetés 2011. szeptember 11-én a Borfesztivál ideje alatt a Várban, a Pest-Buda Bistro-ban!"

Szervezők: Sztanev Bertalan és dr. Prónay Bence

MIÉRT PONT SZEPTEMBER 4-ÉN?

http://koccintas.blog.hu/tags/borvid%C3%A9k

"A szőlő és a bor számára a szeptember a szüret kezdetét jelenti. Választásunk azért esett idén erre az időpontra, mert a legfontosabb célunk az, hogy a borvidéki települések számára teremtsünk egy eseményt. Egy napot, ami csak róluk szól! Szerencsére ma már szinte lehetetlen olyan időpontot találni, amikor az ország valamely borvidéki településén ne lenne fontos, borhoz kapcsolódó, önmagában komoly látogatottságot vonzó rendezvény.
Mindezekre figyelemmel a szeptember 4-ét találtuk olyan napnak, amikor minden település ugyanolyan eséllyel indulhat a 'legkedveltebb borvidéki település' címért."
( A "Szabályzat" a http://www.borjog.hu/szabalyzat.pdf oldalon olvasható! )

 

Nincsenek megjegyzések: